takayasu

Je hebt Takayasu Arteritis, deel hier je ervaringen.
Plaats reactie
kitty
Berichten: 7
Lid geworden op: 13 nov 2012 12:58

takayasu

Bericht door kitty » 13 nov 2012 13:56

hallo ben kitty 49 jaar
en takayasu atritis patient

zie dat hier inmiddels al meer mensen op zijn gekomen
ben ik blij mee
bobo
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 mar 2018 00:33

Re: takayasu

Bericht door bobo » 11 mar 2018 00:44

Hoi, bobo hier, nieuwe medepatiënt.
Ik pik even dit (lege) topic nieuw op, want de langere is inmiddels door spam overgenomen...

Er zijn niet zoveel recente posts op dit forum en al helemaal niet in ons zeldzamere (grote vaten) hoekje. Toch kan ik me niet voorstellen dat er geen behoefte is aan het uitwisselen van ervaringen en contact met de enige anderen die weten wat je meemaakt!

Zoals je ziet, mag ik op dit moment even genieten van een (prednison)high. Op die tijden besluipt mij vaak het "what the fuck / when did this happen / how did we get here / how do I stay here?! / en nu?" gevoel en geldt voor mij persoonlijk in ieder geval dat ik liever even niet verder bij-lees over mogelijke complicaties en de medische ins en outs (en vooral onzekerheden en wat we niet weten) over ons ziektebeeld, maar liever zou willen horen hoe anderen de ziekte beleven, hun toekomst zien, et cetera etc

@forummoderators: wellicht ook ter dit doel zou het beter zijn als de topics niet openbaar zouden zijn? (dus niet ingelogd = alleen topictitels leesbaar, niet de gehele thread)
Gebruikersavatar
Ed
Beheerder
Beheerder
Berichten: 104
Lid geworden op: 06 aug 2010 22:18
Contacteer:

Re: takayasu

Bericht door Ed » 11 mar 2018 15:07

Hallo Bobo,

‘@forummoderators: wellicht ook ter dit doel zou het beter zijn als de topics niet openbaar zouden zijn? (dus niet ingelogd = alleen topictitels leesbaar, niet de gehele thread)’
Wij hebben bewust gekozen om het forum ‘open’ te zetten, alle berichten zijn leesbaar zonder dat je een account hoeft aan te maken.
Ondanks dat er niet heel veel berichten worden gepost, wordt het forum erg goed bezocht door mensen die opzoek zijn naar informatie. Deze info is dan direct beschikbaar, wil men reageren, dan dient een account te worden aangemaakt.

‘Ik pik even dit (lege) topic nieuw op, want de langere is inmiddels door spam overgenomen...’
Kun je een linkje posten waar wij de spam kunnen vinden?

Groeten,
Ed
Plaats reactie