WEGENER IS TE GENEZEN

Wat houdt GPA (ziekte van wegener) in.
Plaats reactie
Bronnie
Berichten: 25
Lid geworden op: 26 apr 2016 11:10

WEGENER IS TE GENEZEN

Bericht door Bronnie » 27 mar 2018 12:37

WIL JE VAN JE MEDICATIE AF EN ECHT GENEZEN? GELOOF JE IN JE EIGEN HERSTEL MOGELIJKHEDEN?

Inmiddels is het 2 jaar geleden dat ik ziek werd en de diagnose Wegener kreeg.Het was een soort van bof dat ik 10 jaar eerder al met een ernstige auto immuunziekte (Good Pasture Syndroom) geconfronteerd ben geweest. En daar na heftige reguliere behandelingen en 4 maanden nierdialyse weer bovenop ben gekomen. Want deze ervaring gaf me vertrouwen ook deze ziekte te boven kunnen komen.

Net als veel anderen hier heb ik Prednison gebruikt (13 maanden) en 3 Rituximab infusen. Zij het met heeeeel veeeel tegenzin. Daar er met deze ingrepen niet aan de oorzaken worden gewerkt maar aan de symptomen. De artsen weten namelijk niet wat de oorzaak is. Gelukkig weet ik vanuit mijn eigen achtergronden (25 jaar georienteerd op natuurlijke geneeswijzen) waar ik het zoeken moet en wie mij daadwerkelijk kan helpen om de aandoening te genezen in plaats van voor jarenlange onderdrukking te kiezen met reguliere medicatie.

Ik heb het geluk dat ik het afgelopen half jaar intensief begeleid ben in mijn herstel. Enerzijds door een vriend die met biofotonentherapie werkt en 40 jaar praktijkervaring heeft en een gezondheidsmedium die met mij is gaan kijken naar onderliggende oorzaken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en voedingsadviezen op maat heeft gegeven. In mijn onderzoek ten behoeve van mijn genezing ben ik tot de conclusie gekomen dat Vasculitis niet een ziekte is, maar een gevolg is van allerlei ontstekingsreacties in het lichaam.

Met het feit dat ik ook een lekkende darm en lyme heb doen de meeste reguliere dokters niets. Ik kwam hier via het biofotonenconsult achter en het gezondheidsmedium. Een lekkende darm ligt aan de basis van veel ernstige ziekten, helaas wordt dit veelal regulier nog niet herkend. Je darmen vormen je immuniteits fabriek. Dus bij ziekten zoals deze laat altijd checken of je een lekkende darm hebt. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

Antibiotica en Prednison zijn funest voor je darmgezondheid en tasten nog veel meer aan (hormonaal balans, celstofwisseling, je verbinding met je gevoel en lichaam etc.) Met het gebruik van dit soort middelen vertel je je lichaam dat het dom is daar het van zijn functies ontheven wordt en overgenomen wordt door een medicijn. Het lichaam raakt zijn celgeheugen hierdoor tijdelijk kwijt en ondervind vervolgens moeite met opstarten en informatie terug halen.

Wanneer er bloed geprikt wordt en er is bacteriele activiteit zichtbaar wordt daar regulier veelal niet verder op ingetuned. Met een biofotonen consult waarbij in een paar minuten veel 20.000 functies gecheckt kunnen worden krijg je zicht op wat er aan de hand is in het lichaam. In mijn geval is er regelmatig bacteriele activiteit (streptokokken, E.Coli etc.), candida (schimmelaantasting) en een scala van andere veroorzakers die regulier niet gevonden worden. Longklachten zoals velen die hier ook hebben kan dus een bacteriele aangelegenheid zijn. Neus klachten van een streptokok infectie.

Dus laat je checken zodat je gericht aan je herstel kan werken! In plaats van met grof geschut te werken met alle nadelige bijwerkingen waar je lichaam ook weer van moet herstellen. Mijn arts die redelijk open staat voor mijn zienswijze en eigen keuzemogelijkheid had mij preventief begin januari weer aan de Rituximab willen hebben. Maar het heeft totaal geen zin om de witte bloedcellen te vernietigen als er sprake is van bacteriele activiteit of een schimmelinfectie. Integendeel dat werkt averechts en geenszins genezend en kan er toe leiden dat je levenslang aan medicatie zit met nadelige bijwerkingen.

Ik werk nu bijna dagelijks met een apparaatje waarmee je oorzaken kunt opsporen en behandelen. Het apparaat de Spooky 2 is heel betaalbaar en zo gemaakt dat ook de leek er mee aan zijn gezondheid kan werken. www.spooky2.nl en spooky2.com. Samen met mijn gezondheidsmedium bieden we consulten aan. Mocht je interesse hebben stuur een prive berichtje.
Mark
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 jul 2018 22:04

Re: WEGENER IS TE GENEZEN

Bericht door Mark » 24 jul 2018 22:18

Beste Bronnie,

Ik heb zelf GPA. En ik onderschrijf de nadelige effecten van de medicatie die voorgeschreven worden. Ik weet ook dat deze medicijnen me in leven houden. Deze medicatie wordt voorgeschreven door zeer welgeleerde artsen en specialisten die niets anders voor ogen hebben om deze ziekte te voorkomen, te genezen of te onderdrukken. En daarom gebruik ik ze.

Ik vind het erg gevaarlijk wat je schrijft. Vasculitis is wel degelijk een ziekte. En een hele (levens)gevaarlijke ook. Ik heb zelf 12 dagen in coma gelegen door multiple herseninfarcten als gevolg van GPA. Om nog maar te zwijgen van de andere gevolgen.

Vertrouw op de academici die er hun levensdoel van maken om deze ziekte te genezen. Dat is mijn advies
naar de lezers. En ga niet zelf in de marge zitten ‘hobby-en’ om tot eenzelfde resultaat te komen. Levensgevaarlijk!
José
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mar 2018 12:29

Re: WEGENER IS TE GENEZEN

Bericht door José » 09 aug 2018 20:31

Ik ben het helemaal met je eens Mark! Ik vertrouw ook helemaal op mijn arts die ook steeds alle tijd neemt voor ons en ook alle aanpassingen van medicatie met ons overlegt.
Frank Strijkplank
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 dec 2017 13:05

Re: WEGENER IS TE GENEZEN

Bericht door Frank Strijkplank » 11 sep 2018 11:20

Als je echt in staat bent om GPA te genezen, publiceer dan een artikel in een wetenschappelijk tijdschrift. Als het de peer reviews weet te doorstaan kan je volgend jaar je Nobelprijs voor de geneeskunde ophalen. Zolang dat niet is gebeurd ben je gewoon een ordinaire en ook gevaarlijke zwendelaar die slleen maar wanhopige slachtoffers van hun geld wil ontdoen.
Plaats reactie