Pagina 1 van 1

Aangename kennismaking

Geplaatst: 15 aug 2018 14:40
door Patrick
Hoikes , Ik ben Patrick 57 jaar en ik woon alleen met mijn zoon van 15 jaar in Limburg(België). Ik heb nu al 9 jaar de ziekte van Wegener ,éérste 6 maanden endoxan waar ik de laatste 2 maanden ziek van werd , medrol de laatste 3 jaar me gestopt ,imuran nu vervangen door cellcept , 2X rituximab , aranesp(meer bekend als epo) en de nodige vitaminen , 2X pericarditis(ontsteking hartzakje) , aneurysma in het hoofd en klipping gehad 3 weken intensieve (UZ Leuven) 3 jaar geleden nieuwe heup door te veel aan steroïde(medrol) alé met andere woorden een wandelende medische encyclopedie ;) . 2 jaar geleden heb ik mijn vrouwtje verloren ,zij was thuis verpleegster ze verzorgde mij uitstekend zoals bloedafnames ,spuitjes zetten ,wondzorg na men operaties enzv.(Ik mis ze zo enorm ze is mijn alles). Nu moet ik zeggen ik heb redelijk goed kunnen omgaan met deze ziekte omdat ik goed omringd was en de juiste zorgen kreeg , maar nu krijg ik het echt moeilijk , ik heb 3 weken terug een fistel moeten laten plaatsen in mijn arm omdat ik nog maar 11% van mijn niercapaciteit heb en binnenkort naar de dialyse moet, nu daar zie ik echt op tegen , ik kan het maar niet aanvaarden die dialyse . Moesten er nu mensen zijn die ook ervaring hebben met nierdialyse en die een beetje info willen geven ,je bent welkom op FB , stuur gerust een berichtje dan geeft ik gegevens door , dat zou ik wel erg fijn vinden . Grtjes Patrick

Re: Aangename kennismaking

Geplaatst: 20 mar 2019 19:28
door Bronnie
Hoi Patrick,
Wat een uitdagingen!
Ik adviseer je mijn berichten door te nemen, voor het geval dat je naast de reguliere aanpak ook op een meer natuurlijker manier de ziekte wil aanpakken.

Ik heb 10 jaar geleden 4 maanden gedialyseerd ivm GoodPasture Syndroom. Nierdialyse is belastend voor je hele systeem. Maar het houd je in je leven. Heb het vertrouwen gehouden dat mijn nieren weer zouden gaan functioneren en dat is gelukt.

Het nadeel van de reguliere aanpak is punt 1 dat de oorzaak niet aangepakt wordt en punt 2 alle bijwerkingen. Waar het om gaat is de oorzaken te achterhalen op alle gebieden: Extern en intern, lichamelijk, geestelijk, emotioneel,mentaal, spiritueel. Voeding aanpassen.

Ik heb zelf nooit de diagnose ongeneeslijk geaccepteerd. Alles heeft een oorzaak en gevolg. En alles is in essentie te genezen. Of het ook lukt is van meerdere factoren afhankelijk.

Sterkte!